Kelda i din iPhone

 

En kul nyhet är att Kelda i veckan lanserar sin iPhone-applikation 100 recept på 15 minuter. Applikationen har flera smarta funktioner som passar perfekt när man har idétorka och/eller vill laga något som går fort.

Slumpfunktionen genererar 3 recept ur den 100 recept långa listan och man kan enkelt förfina sin slumpning genom att först välja om man vill laga något med kött, fisk, fågel, pasta, vegeteriskt eller en soppa. Passar inte något av dem är det bara att slumpa fram tre nya recept. Det går även att bläddra igenom hela receptlistan.

Alla recepten tar bara 15 minuter att laga och kan sparas som favoriter eller skickas vidare till dina vänner via mail. I applikationen finns även en produktbank med info om alla såser och soppor i Keldas sortiment och snabblänkar till recept där produkten används - perfekt när man står där i kyldisken och tänker "den här skulle vara kul att testa, undrar vad jag kan använda den till..."
En kul extragrej är även matlagningstimern som är inbyggd i applikationen och håller koll på att tillagningstiden hålls!


För er som liksom jag fortfarande bara drömmer om en iPhone finns samma receptfunktion på Keldas hemsida






Alla bilderna är lånade av Kelda, all text och redigering gjord av Tina