Mumsig kött- och svampgryta

Gårdagens middag blev en jättegod och faktiskt snabb köttgryta.
Lite höstig smak med svamp och timjan - jättegod!


Ingredienser

ca 400 g kött (ryggbiff, lövbiff, fläskfilé eller liknande)
200-300g champinjoner (färska eller på burk)
1 gul lök
1 förp Arla Svamppanna
1 förp Kelda Lagalätt
Salt & peppar
Timjan
Nykokt pasta eller valfri kolhydratkälla.



Instruktioner

Strimla köttet
Dela löken i halvor och skär i skivor (stora bitar kan delas ytterligare)
Borsta av färska champinjoner och skiva dem. Champinjoner på burk - häll av spadet och skär de större i mindre bitar.
Stek löken, champinjonerna var för sig och lägg åt sidan.
Stek köttet, krydda med salt och peppar under stekning. OBS stek inte nötkött för länge så det blir torrt och segt!
Häll tillbaka löken och svampen i pannan och blanda om.
Tillsätt svamppannan och lagalätt
Smaka av med färsk eller torkad timjan, salt och peppar.
Låt puttra ihop lite, och servera till nykokt pasta (eller vad man nu vill ha)